7.10.2018 г., 15:47 ч.

Обич 

  Поезия » Любовна
385 0 0

Обичах те какъвто беше,
обичах те защото видях нещо,
което в другите го няма,
но ти се промени.

Сега си различен,
не си като преди,
говориш зад гърба ми
и мен ме боли.

Страдах и още страдам,
а теб не те боли,
сърцето ти от камък ли е
не разбирам, уви.

Болката голям е е
разбираш ли
ти беше и мен остави
сега оставям те.

Сам си вече разбери
и изобщо не ме лъжи
писна ми от теб разбери
изчезни от живота ми завинаги.

Аз ще те забравя,
забрави ме и ти
така ще бъде най-добре
вече не си ти.


 

© Хриси Миланова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??