24.10.2007 г., 13:38 ч.

Обич 

  Поезия » Любовна
828 0 19

                                            Обичам го, защото търпелив е,
                                            защото плаче, аз когато плача, 
                                            и търся го, защото ме обича,
                                            макар за мене той да е палача. 

                                            Той весeло ме кара да се смея,
                                            душата ми превръща в птица,
                                            застана ли пред него, аз немея,
                                            но знам, той също в мен се врича.

                                            Надявам се след двадесет години,
                                            да спомням с трепет неговите ласки,
                                            да бъдат с мен красивите картини,
                                            рисувани свободно със свалени маски.

© Анна Станоева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??