Обичам те, със сияние в очите те обичам.
С усмивка на устните, с поглед от любов.
Обичам те, да знаеш само колко те обичам,
толкоз колкото е малко цял живот.
Обичам те, нека ти покажа как -
с нежност, с вихър, с копнеж неудържим.
Обичам те, и зная, че ще те обичам пак,
когато някъде някога се преродим.
Обичам те с топлина на утринната ръж,
с капки от роса прозрачна по листата
Обичам те, както обича се само веднъж
и както ни учат на любов небесата.
Обичам те, не ме е страх да ти го кажа,
да го повтарям до де таз дума се изгуби
Обичам те, и днес ще ти разкажа
как едно момиче в теб завинаги се влюби...
Посветено на всички, които обичат... защото единственото чувство, чиито дом е сърцето е обичта. Обичайте! и не мислете за болката, за страха. Обичайте заради самата обич! Нея не може никой да ви отнеме и тя не може да ранява. Веднъж влязла в сърцата ви, не я оставяйте да си отиде, не я проклинайте, не я гонете. Защото тя е ваша, тя е във вашето сърце, независимо заради кой се е родила... тя е част от вас.... Не се самонаранявайте, като се лишите от нея... смисъла на любовта започва от там да обичаме и себе си. Обичайте!
© Даниела Всички права запазени
Трябва да обичаме с цялото си същество,инач за какво ни е любовта?!