16.02.2008 г., 19:58 ч.

Обич 

  Поезия » Пейзажна
713 0 2
Обичам напролет цветя да ухаят,
в небето лазурно лъчи да играят,
в морето безбрежно вълни да се гонят,
градини цъфтящи бял цвят да заронят.

Когато луната огромна и бледа,
на  свода небесен изгрее,
обичам да гледам как лунните сенки
смълчани по нея тъмнеят.

Обичам звездите, в сияние бледо
обсипали свода безбрежен,
обичам да чувствам на нощния вятър
полъха ласкав и нежен.

© Василена Т Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??