Feb 16, 2008, 7:58 PM

Обич 

  Poetry » Landscape
719 0 2
Обичам напролет цветя да ухаят,
в небето лазурно лъчи да играят,
в морето безбрежно вълни да се гонят,
градини цъфтящи бял цвят да заронят.

Когато луната огромна и бледа,
на  свода небесен изгрее,
обичам да гледам как лунните сенки
смълчани по нея тъмнеят.

Обичам звездите, в сияние бледо
обсипали свода безбрежен,
обичам да чувствам на нощния вятър
полъха ласкав и нежен.

© Василена Т All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??