8.02.2008 г., 10:23 ч.

Обич 

  Поезия » Бели стихове
838 0 5
              Обич


В живота виждам ярка светлина,
образът на мойта дъщеря.
Облива ме със свойта топлина
и в мен събужда сили за борба.

Човек без светлина умира,
загубва се в тъмнина.
Но обичта на дъщерята моя
сърцето ми заля със светлина.

Обичам те, дете прекрасно,
по своя път ти просто си върви.
С обич майчина, всесилна,
пътя ще разчиствам от беди.

© Лилия Нейкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??