Стига сте гледали, нямам лице.
Прося сълзи да се стопля.
Стига сте молили, нямам ръце,
прося тъга, че е кротка.
Спрете да чакате, няма любов.
Има лъжа и е кратка.
Просяк на просяк подава ръце,
обич на влюбен отказва.
Стига сте искали, нямам душа.
Вече продадох я. Зная,
искате ресто но няма цена,
хайде купете си края...
Стига сте гледали - камък държа.
Обич ли чакате?! Няма!
Бога съм бил - и със камък - кога!?
Хайде, продава се края...
© Валдемар Всички права запазени
Човешкото във хората умира.
Дори умората прилича на лъжа
а камъкът е символът на смисъла...
Аплодисменти!