7.10.2008 г., 6:06 ч.

Обич неразбрана 

  Поезия » Любовна
1106 0 4

 

Отиде си последната сълза
за тази моя обич неразбрана.
Погребах я с усмивка и тъга,
венец й свих от страст неизживяна.

Сега почива кротко в пепелта
сърцето ми - една кървяща рана.
Целувам всяка вечер мисълта
от спомена, която ми остана.

А болката така ме приласка
в прегръдка от отиваща си нежност.
Аз вопъл бях - сега съм суета
и грях съм аз, и скрита безнадеждност.


© Ирена Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??