27.02.2010 г., 19:04 ч.

Обич несравнима 

  Поезия » Любовна
816 0 0

Една любов, чиста и голяма,

една обич, с нищо несравнима,

привързаност неповторима,

обичам я аз повече дори от мама!

 

Тя научи ме как да смятам, 

тя научи ме да пиша и чета,

на нея винаги аз мога да разчитам,

всичко мога да ù доверя!

 

Тя е ангел, паднал от небето,

тя е цвете, разцъфтяло в полето,

нейната душа е изключително добра,

тя е най-невероятната, моята сестра!

© Нина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??