27.12.2005 г., 23:45 ч.

Обич по традиция 

  Поезия
693 0 3
             Твойта обич беше по традиция.
             По традиция се влюби в мен.
             Накара ме да те обичам лудо, страстно,
             а после по традиция ме изостави.

             Стоях пред теб с разголена душа,
             поиска ме и ти се отдадох цяла, 
             докосна тялото ми, мисълта ми завладя,
             но аз не съм родена за да страдам.

             Без срам потъпка гордостта ми, 
             разби сърцето ми, душата ми почерни.
             А аз поисках само любовта ти -
             обичам те, защо не го разбра?

             Остана глух за думите ми, 
             изречени в непоносима самота.
             Остана сляп за любовта ми
             и питам се, къде греша?

© Димитрина Станчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??