Обич самотна остана в сърцето,
остана и не избледня!
Обич самотна търси утеха,
но няма от тебе следа.
Болка ранима прорязва душата,
а сълзите се леят, една по една...
Ти не повярва в самотната обич,
не подаде ръка... Поисках ти прошка,
помолих с душа, душа ранима, обляна в самота!
ОБИЧАМ ТЕ! Не го ли разбра?
Моля те, любовта ми върни,
сърцето си отново ми подари...
Прости ми! Прости...
Посветено на една истинска обич. За Теб, Марти!
© Мари Всички права запазени