ОБИЧ ЗА ОБИЧ
Ти знаеш ли какво е обичта?
Ти знаеш ли какво е тази дума?
А знаеш ли какво е да обичаш?
Да знаеш в самотата сам сама,
за него денонощно да мечтаеш
и точно той да бъде твоята мечта!
Мечта, която никога не стихва,
мечта, която не се сбъдва
и лошото е, че знаеш, че това е само мечта.
И живееш само с тази единствена мечта!
За теб животът е някак сив и скучен,живот
изпълнен само с гняв и злоба.
Но може би и само то ти стига,
да мечтаеш, да обичаш и да мислиш
как някога това ще се превърне в реалност!
© Денислава Всички права запазени