Mar 10, 2009, 1:58 PM

Обич за обич 

  Poetry » Love
619 0 3

ОБИЧ ЗА ОБИЧ

 

Ти знаеш ли какво е обичта?

Ти знаеш ли какво е тази дума?

А знаеш ли какво е да обичаш?

 

Да знаеш в самотата сам сама,

за него денонощно да мечтаеш

и точно той да бъде твоята мечта!

 

Мечта, която никога не стихва,

мечта, която не се сбъдва

и лошото е, че знаеш, че това е само мечта.

 

И живееш само с тази единствена мечта!

За теб животът е някак сив и скучен,живот

изпълнен само с гняв и злоба.

 

Но може би и само то ти стига,

да мечтаеш, да обичаш и да мислиш

как някога това ще се превърне в реалност!

© Денислава All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??