11.11.2017 г., 17:42 ч.  

Обич за обич 

  Поезия » Любовна
372 1 1

Обич за обич

Исках обич за обич,
и със своята правда в ръка,
тръгнах една утрин
с надежда - истинска да си набера!
Страхът си-облякох със вяра
и продължих през тъмна гора,
пълзяха трънливите чувства...
... светулка просветна...
до нея - видях! Беше Тя!
Затича се...
Препъна се в камък -
уплашена от тази цена!
Везната от чувства проплака -
моята, май... натежа!
Елеонора Крушева

© Елеонора Крушева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??