27.05.2004 г., 1:31 ч.

обичах те 

  Поезия
1301 0 0
Оби4ах те но вси4ко умря,
оби4ах те и ми е болно сега.
Аз не исках да те нараня,
не исках да отворя рана в твоята душа,
исках просто да съм с теб в ноща
и усещах тръпката на любовта.
Но защо изгубих я сега
Ти ще ме забравиш
-бъди сигурен в това,
но аз винаги ще помня
как нараних дълбоко твоята душа!!!


© Йоана Гунева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??