27.12.2005 г., 18:59 ч.

Обичах те... 

  Поезия
1075 0 1
Аз исках и искам да те обичам, аз мога порвявай и ти!
Дори сълзите ми да се стичат, щастлива съм с теб разбери.
Но минало вече е всичко, а зная боли любовта, защо дори и тогава, аз искам твойта душа?
Но ти да повярваш не искаш, а може би страх е това?
Какво ли се крие във тебе - дявол с ангелска душа!
Немога аз да те намразя, че ти отказа се от мен,
но знаеш ли пита сърцето, грешката ли е в мен?
Аз искам да знам но не мога, и нямам право на това,
дали отново ще обичам, нима има смисъл след това…
И всяка болка във сън ще премине, но спомена ще е жив, че имахте те нявга но си замина, а аз пуснах те за да си щастлив!

© Моарейн Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??