Този пламък във очите, във които се влюбих аз,
тези устни, които целувах със толкова страст,
това желание да те задържа до мен,
но всичко се преобърна и сега си далеч от мен.
Боли ме! "Да'' - крещя от болка в този час,
но знам, че си заслужаваше тази болка,
защото обичах те аз.
© ВАЛЕНТИНА СПИРОВА Всички права запазени
СЛАВИ