25.06.2008 г., 13:59 ч.

Обичах те тогава 

  Поезия » Любовна
608 0 2

Обичах те тогава

и сега при спомена за теб сърцето пламва.

Бленувах лицето ти тогава

и сега копнея за твоите топли длани.

Мечтах за теб тогава

и сега без теб угасвам бавно.

Обичах те тогава

и сега забравих твоите очи.

 

Страдах тогава

и сега гори ме силна болка.

Спомнях си тогава

и сега чета от листи твоите думи.

Чаках те тогава

и сега от времето сълзите спират.

Гледах снимката тогава

и сега я гледам как изгаря.

 

Отмина тогава

и сега отива чувството нежно, горчиво.

Замина тогава

и сега избледнява снимката във мен.

Забравях тогава

и сега споменът го няма вече.

Любовта тогава

и сега в листи се превърна.

Обичах те тогава

и сега времето назад ще върна.

© Александра Ангелова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??