Обичах те тогава
и сега при спомена за теб сърцето пламва.
Бленувах лицето ти тогава
и сега копнея за твоите топли длани.
Мечтах за теб тогава
и сега без теб угасвам бавно.
Обичах те тогава
и сега забравих твоите очи.
Страдах тогава
и сега гори ме силна болка.
Спомнях си тогава
и сега чета от листи твоите думи.
Чаках те тогава
и сега от времето сълзите спират.
Гледах снимката тогава
и сега я гледам как изгаря.
Отмина тогава
и сега отива чувството нежно, горчиво.
Замина тогава
и сега избледнява снимката във мен.
Забравях тогава
и сега споменът го няма вече.
Любовта тогава
и сега в листи се превърна.
Обичах те тогава
и сега времето назад ще върна.
© Александра Ангелова All rights reserved.