14.12.2007 г., 16:32 ч.

Обичах те... винаги... 

  Поезия » Любовна
793 0 14

 

Обичах те... винаги...

 

Отново слънцето залязва,
още един във вечността изпратен ден.
Поглъща ме мракът и си казвам:
- Утрешният ще е по-щастлив за мен!

 

И днес не можах да ти докажа,
колко много те обичам сега.
Как всеки миг за любовта си страдам,
защото с теб не мога да я споделя.

 

Как да ти кажа, че слънцето не грее,
как да ти кажа, че птиците не летят,
как да ти кажа, че вятърът не вее
и че те виждам за последен път!

 

Не знам ще намеря ли достатъчно сили,
от сърцето си две думи да изтръгна
и да прошепна, без глас - "Сбогом мили"
само с очи, без дори да те прегърна!

 

Никога не ти признах и думи не намерих,
чаках теб, но и ти на глас не промълви.
Прочетох чак сега, в погледа ти последен -
"Обичам те и те обичах ... винаги..."

 

© Пепа Деличева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??