24.06.2004 г., 10:39 ч.

Обичай 

  Поезия
1489 0 4

Без тежки мисли.
Обичай.
Нищо, че сърцето накрая
(знаеш)
пак ще боли.
Забий нокти в момента,
Изпий красотата му.
Замълчи.
Тишината говори ни.
Вслушай се в погледа й.
Усещаш ли как падат преградите,
Градени с години
И бавно стопяват се сенките,
Крещейки мъчително.
Пусни ги. Нека си тръгнат.
Вдъхни щастието,
Запечатай го,
За да съм винаги с теб,
Дори липсваща.

© Кери Исова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??