4.11.2018 г., 12:25 ч.

Обичай ме 

  Поезия » Любовна, Свободен стих
425 0 5
Йонка Янкова

Обичай ме

Обичай ме, обичай и се радвай.
Нашето време ще ни напомня
всички радости и щастливи мигове.
Твоята любов е с аромат на люляк,
а това е моята люлякова нощ.
Обичай ме, обичай, сърцето ми тупти,
за твоята ласка, за мъжката ръка
пребродила пътя в душата ми.
Бъди моята радост, ще бъдеш обичан мъж.
Любовта не се дели с нищо,
моето сърце кървави трепети изпраща,
кървят душата ми и сърцето ми нежно.
Обичай ме, обичам те!
Изгарям в трепети!
Не искам душата ми да е тъжна есен.

© Йонка Янкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??