12.11.2008 г., 10:19 ч.

Обичай ме 

  Поезия
1003 0 19

Обичай ме
през времето и хората,
през всеки нов сезон...
Напук на здрача!
Обичай ме,
загърбвайки умората!
Не давай на живота
да ме смачка!
Обичай ме
в колоната от залези
и в наниза
от болки и терзания.
Обичай ме...
когато падна в пътя си.
Или когато
следвам нова мания...
Обичай ме,
дори да съм стихия...
и вярвай - път
към тебе ще открия!

© Теменужка Маринова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??