Обичай ме
Не искам аз да крача
сам по таз земя.
Без теб не искам
въздуха да хабя!
Не желая дъждът
да пада от небето
единствено над мен.
Без теб,
празен е светът!
Прегърни ме мила,
и нека слънцето
да изгрее в утринта
с твоята усмивка!
Нека с целувките си
да отключим
щастието свое днес!
Бъди до мене мила
и обичай ме нощес!
Не искам аз да крача
без теб по таз земя
Нека бъдеме щастливи,
ти си моята звезда!
© ПЕТЪР ПЕЩЕРСКИ Всички права запазени
поздрав от мен