24.03.2006 г., 19:07 ч.

Обичай ме 

  Поезия
782 0 6

 Обичай ме със мисълта си,във сънищата си...
Обичай ме със пулса на сърцето си...
Когато се наситиш да обичаш,
люби ме с цялата си нежност на душата си!
Да бъде тялото ми мястото където
до болка да желаеш да полегнеш
сълзи от радост да излееш,
когато се наплачеш до насита,
да ме обичаш до полуда...

© Евгения Тодорова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??