16.10.2005 г., 16:01 ч.

ОБИЧАЙ МЕ! 

  Поезия
964 0 8

ОБИЧАЙ МЕ!

 

Обичай ме горещо, всеотдайно!

Ако трева си – аз ще бъда дъжд.

Ако си песен – лира съм омайна.

Потрепвай в мойте струни неведнъж.

 

Обичай ме, обичай ме безкрайно!

Животът само нека има край,

но в него любовта да бъде трайна

и да е нещо повече от рай.

© Румен Ченков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??