27.05.2016 г., 15:22 ч.

Обичай... ме 

  Поезия » Любовна
936 0 1

Обичай... ме

 

Твоята усмивка блага

дарява я с безсънни нощи.

Не й се ще да се налага

да заспива още.

 

В ума ú иска да останеш,

но умората я бори вече.

До нея тихо да застанеш

и да заминете далече.

 

Ще измине пътища безкрайни,

морета, океани ще преплува даже

само да получи прегръдки омайни,

любовта си на теб да докаже.

 

Пази я, обичай я вечно,

защото любовта ú граници няма.

Дръж се с нея човечно

въпреки че не е перфектната дама.

 

***

Обичай ме!

 

© Анонимен Всички права запазени

...

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??