10.07.2008 г., 9:43 ч.

Обичай ме сега 

  Поезия » Любовна
2793 1 32

Обичай ме сега! Не го отлагай

за някога, когато имаш нужда...

Сега съм твоя. С мене разполагай...

Не някога, когато ще съм чужда...

 

Обичай ме сега! Не в сън, НА ЖИВО!

В ръцете ти да паря ме накарай...

Бъди животно, гладно, хищно, диво...

Безпаметно до кръв ме обладавай...

 

Бъди жесток. Мръсник. Без дъх целувай...

Излей си бесовете вътре в мене...

Като поток след буря в мен нахлувай,

с размътен поглед карай ме да стена...

 

Не искай да съм нежна ученичка -

да суча, да въртя, да шикалкавя.

Обичай ме сега! Това е всичко,

което с теб умирам да направя...

© Гергана Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??