12.10.2008 г., 16:46 ч.

Обичай ме такава 

  Поезия » Любовна
752 0 1
                                                                                         (посветено на Ррр )

Обичай ме такава -
малко рошава и
сутрешно обидена
в центрофугата на деня.

Обичай ме -
такава неподправена,
понякога бездумна и
забавена от хиляди проблеми и дела.

Обичай ме така -
истинска, до болка искрена,
позабравила за чудесата на света,
загледана в самотата на залеза.

Обичай ме такава -
грешна и побъркана,
но хайде... хайде да заспиваме,
почакай само да те гушна!

© Лора Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Момиче, взимам си първата буква от посвещението и си те обичам такава - неподправена, загледана в самотата на есенния залез! Поздрави!
Предложения
: ??:??