14.02.2008 г., 16:09 ч.

Обичай ме такава! 

  Поезия » Друга
2096 3 37

Обичай ме такава! Без значение,
че сутрин виждал си ме рошава!
Това съм аз. (Без извинение).
Сънена и ранна. Малко тромава.


Обичай ме такава. Неподправена.
Понякога съм истински красива.
Любов ми дай, дори и позабравена.
Искам да съм влюбена и жива!


Обичай ме такава! Аз съм нощна!
Различна и замръкваща. Моментна.
Не спя, когато чакам те самотна.
Жена от стрaст. На сто процента!


Обичай ме такава! Малко дива!
(Не ми е стил да съм послушна).
И... хайде вече да заспиваме,
но чакай първо да те гушна.



Весел празник на всички! Пожелавам ви много емоции и истински мигове!
:):):):):)

© Елица Стоянова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??