27.11.2006 г., 16:04 ч.

Обичай ме тогава, когато те бленувам 

  Поезия
1218 0 7
Обичай ме, тогава, когато съм усмихната, щастлива и успяла. Ще имам аз тогава сили и за двама да покорим далечни висини... Обичай ме, тогава, когато съм разплакана, отчаяна, унила. Под своето крило ме приюти и с топлината своя към живота ме върни... Обичай ме, тогава, когато те бленувам, любя и целувам. Ти ще почувстваш с цялото си тяло с душата и сърцето свои обичта ми... Обичай ме, тогава, когато съм далечна, чужда, непозната. Защото само обичта ти ще ме направи пак щастлива... 22-23.11.2006г.

© Весела Кънчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??