10.05.2008 г., 13:39 ч.

Обичал ли си някога истински жена? 

  Поезия » Любовна
3584 0 12
 

Обичал ли си някога  истински жена?

Силно... страстно... до полуда... всеотдайно...

Така че, погледнеш ли я, да изгаряш,

а докоснеш ли я, дива страст в теб да се разпали...

Обичал ли си някога така, че да те боли,

когато си далече...

а сърцето ти до болка да кърви,

когато нея няма я вече...

Обичал ли си някога така, че да споделяш...

и болката, и радостта с нея да разделяш...

Обичал ли си толкова силно,

че всичко в нея за теб да е най-милно?

Да плачеш с нейните сълзи, когато тъжи...

и да я разбираш без думи, когато мълчи...

Обичал ли си някога така отдадено,

че да умираш след всяка целувка дадена?

Обичал ли си някога така,

че за вас земята да е небе, а небето земя?

Тъй както зората залеза люби,

и както приливът брега обича до полуда...

Обичал ли си някога, така страстно и  диво,

че всичко грозно да ти се струва красиво...

Обичал ли си, както огънят обича жарта,

така че мислите ти да се губят в страстта...

Обичал ли си някога така?

Така обича се истински жена!

© Ани Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??