28.11.2011 г., 0:12 ч.

Обичам 

  Поезия » Любовна
670 0 5

Обичам.

Безпътна, уплашена, променена, тъжна, наранена.

Аз обичам.

Спомените, миговете, усмивката ти.

Затварям очи и ти си тук.

Обичам.

Живи мигове, прегръщам те, силно, нежно - и танцуваме.

Обичам факта, че те срещнах, че те обичах, че ме чу сред пороя на дъжда.

Ти ме научи да живея дори след смъртта, как да вярвам, да се надявам,

да се смея и летя.

Ти си усмивката в тъгата, ти си вярата, светлината, силата, надеждата в мрака на всеки следващ нов ден. Ти си част от мен, ти остави белег, ти остана в мен.

В тези безпътни дни аз летя, аз вярвам.

Изгубила себе си, макар и да боли, аз обичам, бичам душата си.

Защото душата ми си ти.

© Александра Алексиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??