6.06.2013 г., 15:50 ч.

Обичам 

  Поезия » Друга
553 0 1

Обичам тишината в мен, 

тя  най-искрено говори,

когато другите мълчат,

тя винаги с мен ще спори!

Обичам светлината в мен,

тя пътя винаги огрява,

когато мисля, че е безнадежден мрак,

тя винаги свещ ще запали!

Обичам и човека в мен,

той искрен е и знае как да иска,

когато мисли, че превил е крак,

съдбата все ръката му ще стиска!

Обичам и тъгата в мен,

така роди се мойта сила,

аз знам, че винаги ще има път,

по който да вървя и бъда мила!

 

© Тони Стоянова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Обичай всичко в теб винаги, защото ако ние самите не се обичаме, как да обичаме другите тогава? Харесах много.
Предложения
: ??:??