23.04.2014 г., 23:11 ч.

Обичам 

  Поезия
401 0 2

Обичам да обичам.

Със слепи пръсти любовта да сричам.

А после тя да оживява

и ставам цяла,

завършена, едва ли...

Глината ще вае майсторът,

докато небесният поток

ще рукне слънчев от небето.

Ще хукне глината по своя път,

водата ще я мие,

ще бъда друга,

завършена - едва ли.

© Мая Тинчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??