1.10.2013 г., 21:22 ч.

Обичам 

  Поезия » Любовна
1250 0 2

Обичам те сутрин, когато си сънен

Обичам как сънено едвам отваряш очи

Обичам как първата усмивка се появява по устните ти, когато ме видиш до теб

Обичам как ме даряваш с нежна целувка

Обичам как се мръщиш, когато не харесваш кафето ми

 

Обичам изражението по лицето ти, когато харесваш нещо

Обичам, когато ме милваш нежно по косата

Обичам, когато разбираш, че съм тъжна

Обичам, когато бършеш сълзите

 

Обичам, когато потъвам в прегръдката ти

Обичам, когато ме търпиш докато ти досаждам

Обичам, когато ми липсваш, така разбирам колко много те обичам, така разбирам, че не бих могла без теб

Обичам колко сериозен ставаш, когато се захванеш с нещо

 

Обичам малките искри в очите ти, когато имаш налудничави мисли

Обичам топлата ти ръка в моята

Обичам допира ти до тялото ми

Обичам дъха ти по лицето ми

 

Обичам, че си в сърцето ми

Обичам, че си смисъла ми

Обичам, че си единствен

Обичам, че си мой

 

Обичам, че съм твоя

Обичам, че сме ти и аз

Обичам всичко за нас

И най-обичам да те обичам...

© Бинназ Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Обичам, че съм твоя
    Обичам, че сме ти и аз
    Обичам всичко за нас
    И най-обичам да те обичам...
    Винаги да е така, пожелавам от сърце! Поздрави!
  • Ех, че истинско! Накара ме да се усмихна!Тази любов определено е споделена!Дано винаги да е така!
Предложения
: ??:??