5.09.2015 г., 19:56 ч.

Обичам 

  Поезия » Любовна
661 0 0

Обичам, че кой не обича?

 

Обичам да бъда целувана,
обичам да ме сънуват.
Обичам да бъда жадувана,
обичам мен да ревнуват.

Обичам мъжките погледи впити в мен,
обичам да ме желаят.
Обичам със сърца да си играя, 
обичам какви са ми мислите да гадаят.

 

***

 

Обичам да бъда обичана, че кой не обича?

 

Обичам мъжете да тичат за мен, 
обичам да ми казват жена “неземна”.
Обичам да си избирам от много,
но любовта им обсебва.

Обичам да ме обичат,
мъже се заричат,
но видя ли в очите любов,
бягам, надалече тичам.

Обичам, че кой не обича?

© Евгения Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??