21.08.2006 г., 10:05 ч.

Обичам 

  Поезия
1615 0 15

Произведението не е подходящо за лица под 18 години

Уханието на морното ти тяло
обичам да изпивам с топли устни,
обичам да усещам, как, узряли
зърната ти превръщат се във вкусно,
тръпчиво грозде, да изследвам с трепет
извивките потайни на бедрата,
трапчинките, където меко свети
с отблясък лунен влага. Аромата
на кожата обичам да попивам
през всичките си пори, до сърцето.
Обичам търпеливо да откривам
свещения олтар, в небитието
през него да премина и тогава,
пиян от обич с тебе да се слея
в една неподозирана забрава,
и заедно да се изгубим в нея.

© Ангел Веселинов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??