Aug 21, 2006, 10:05 AM

Обичам 

  Poetry
1604 0 15

The work is not suitable for people under 18 years of age.

Уханието на морното ти тяло
обичам да изпивам с топли устни,
обичам да усещам, как, узряли
зърната ти превръщат се във вкусно,
тръпчиво грозде, да изследвам с трепет
извивките потайни на бедрата,
трапчинките, където меко свети
с отблясък лунен влага. Аромата
на кожата обичам да попивам
през всичките си пори, до сърцето.
Обичам търпеливо да откривам
свещения олтар, в небитието
през него да премина и тогава,
пиян от обич с тебе да се слея
в една неподозирана забрава,
и заедно да се изгубим в нея.

© Ангел Веселинов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??