4.07.2020 г., 12:26 ч.

Обичам! 

  Поезия » Любовна
654 2 3

Обичал съм. Обичам и сега.
Обичам до върховното блаженство.
От лудостта в копнежната ми страст,
до болката от липса с безнадежност.
Обичам до без дъх в стихийни стонове.
До смъртна светлина като видение.
До твоето убиващо ме - Сбогом.
До първа глътка въздух на рождение. 
Обичам до безумие и клетва. 
До кръв и до магия. До наричане. 
Разтварял съм земя и трошил клетки,
да мога Теб сега да наобичам... 

 

Стихопат.

Danny Diester

 

 

 

© Данаил Антонов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??