Обичал съм. Обичам и сега.
Обичам до върховното блаженство.
От лудостта в копнежната ми страст,
до болката от липса с безнадежност.
Обичам до без дъх в стихийни стонове.
До смъртна светлина като видение.
До твоето убиващо ме - Сбогом.
До първа глътка въздух на рождение.
Обичам до безумие и клетва.
До кръв и до магия. До наричане.
Разтварял съм земя и трошил клетки,
да мога Теб сега да наобичам...
Стихопат.
Danny Diester
© Данаил Антонов Все права защищены