25.03.2021 г., 11:16 ч.

Обичам 

  Поезия » Любовна
881 1 2

Обичам да усещам твойта близост

И в нея да попивам чудния ти аромат

Да чувам как до мене учестено дишаш

А устните ти по име страстно ме зоват

 

Обичам да усещам твоите нежни длани

Как с любов докосват моето лице

И карат ме за всичко друго да забравя

Отпуснат в обичащите ме ръце

 

Обичам да усещам твоя пъстър поглед

Загледан със любов дълбоко в мен

Виждащ и познаващ всяка моя слабост

И въпреки това оставащ вгледан в мен

 

Обичам нежния ти и вълшебен глас

Да слушам как в реалност любовта зове

А също звънкия ти и непресторен смях

Извиращ от живеещото в теб дете

 

Обичам всяка част от теб, Аморе мое

Обичам те безкрайно такава, каквато си

И без значение от обстоятелства и време

Сърцето ми на тебе вечно ще принадлежи

© Христо Банов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??