6.09.2022 г., 7:48 ч.

Обичам 

  Поезия » Свободен стих
285 0 0

Обичам природата,

а не скъпите дрехи и модата,

обичам да съм сред цветята,

и да се разхождам боса по тревата,

да се любувам на планината и морето,

а не да дремя на мола, в кафенето.

Обичам да слушам в захлас птичия глас,

да гледам небето, и да виждам в мен детето.

Това съм аз, не знам за вас.

© Венета Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??