Обичам природата,
а не скъпите дрехи и модата,
обичам да съм сред цветята,
и да се разхождам боса по тревата,
да се любувам на планината и морето,
а не да дремя на мола, в кафенето.
Обичам да слушам в захлас птичия глас,
да гледам небето, и да виждам в мен детето.
Това съм аз, не знам за вас.
© Венета All rights reserved.