Времето неумолимо тича
и чертае бръчки по лицето,
а на мен така ми се обича!
Любовта балсам е за сърцето.
Всъщност май неправилно го казах.
Аз обичам - хората, живота,
а сърцето ми е като ваза,
инкрустирано с красиви "О "-та.
Време, време, моля те, не бързай!
Искам да оставя отпечатък
в този свят. А после - речен бързей,
ще се спусна към света оттатък.
© Nina Sarieva Всички права запазени