3.05.2009 г., 21:25 ч.

Обичам... 

  Поезия
609 0 1

Обичам...

Обичам, когато преплиташ ръцете си в моите,
обичам, когато играя си с теб и виждам,

че сме щастливи един с друг,
радвам се, когато забавляваме се заедно и ни е добре
и от радост сърцето ми тупти.

Обичам мисълта в главата ми за теб,
която не ми остава мира,
къде си и какво правиш в този час,
обичам мислите, които ме правят щастлива,
но дали ще са реалност някой ден?!...

Обичам да усещам биенето на сърцето ти,
в прегръдката ти да се гушна

и силно ме притиснеш към себе си,
обичам всичко в теб, но най-много обичам теб
и доброто ти държание с мен.

03.05.2009 год.

© Джулияна Николова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??