8.01.2009 г., 15:58 ч.

Обичам 

  Поезия » Еротична
1227 0 3

Обичам допира и аромата ти,
да те усещам с всяка фибра,
да съм преливаща от страсти,
да те копнея и от теб да вдишвам.

Обичам топлият ти смях в очите,
в гласа ти трепетните струни,
вълшебството на всички мигове,
когато огънят бушува помежду ни.

Обичам сладостните ти целувки,
докосването нежно на ръцете,
тогава падат всякакви преструвки
и ти и аз сме истински и себе си.

Обичам тихичко да ми нашепваш,
как жадно и лудешки ти въздействам,
как диво и препускащо политаме
в една щастлива чувствена блаженност
.

© Евдокия Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??