22.02.2024 г., 10:12 ч.

Обичам да пиша, когато 

  Поезия » Любовна
137 0 0

   

Обичам да пеша, когато

 

Обичам да пиша, когато

навън пада чудна нощта,

когато сърцето открива

далечна красива мечта.

 

Обичам да пиша, когато

за мене си мислиш и ти,

и трепва в душата ми лято,

и слънцето златно блести.

 

Обичам да пиша за тебе,

за тази безкрайна любов,

за чувствата силни във мене,

подобни на тих благослов.

 

И зная това е магия,

която във плен ме държи,

и тръгвам отново към тия

любими красиви очи.

 

       Мария Мустакерска

 

© Maria Mustakerska Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??