Feb 22, 2024, 10:12 AM

Обичам да пиша, когато 

  Poetry » Love
153 0 0

   

Обичам да пеша, когато

 

Обичам да пиша, когато

навън пада чудна нощта,

когато сърцето открива

далечна красива мечта.

 

Обичам да пиша, когато

за мене си мислиш и ти,

и трепва в душата ми лято,

и слънцето златно блести.

 

Обичам да пиша за тебе,

за тази безкрайна любов,

за чувствата силни във мене,

подобни на тих благослов.

 

И зная това е магия,

която във плен ме държи,

и тръгвам отново към тия

любими красиви очи.

 

       Мария Мустакерска

 

© Maria Mustakerska All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??