8.02.2016 г., 15:48 ч.

Обичам да разказвам приказки 

  Поезия » Друга
349 0 1

Обичам да разказвам приказки
със шепот тайнствен
в тайнствени места,
където идват само животинки,
приспивани от феите.

 

Обичам да им пея тихичко
като ветрец,
да се люлеят цветчетата в такт,
а песните в тревата
да се преструват сутрин на роса....

© Юлия Шопова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??